Erhvervsrengøring & kontorrengøring København

I Service City tilbyder vi erhvervsrengøring og kontorrengøring i København for både store og små virksomheder. Et rent og pænt kontor skaber et bedre indeklima, og et bedre indeklima giver glade og produktive medarbejdere.

Du kan føle dig tryg hos os. Vores rengøringsteams er yderst professionelle og vil gøre sig umage for at levere det bedste resultat. Alle vores rengøringsteams har rene straffeattester, og du vil få den direkte kontakt til dit specifikke rengøringsteam, så du kan lære dem at kende og blive tryg ved at have dem gående og udføre kontorrengøring på dit kontor.

Erhvervsrengøring København – priser

Vi arbejder ud fra en fast timepris på 360 kr. ex. moms per rengøringsassistent. Vores teams arbejder oftest i hold á to personer, så hvis de bruger 2 timer på rengøringen, vil du betale for 4 timer i alt.

Vi kan både udføre ad-hoc rengøringsopgaver eller regelmæssig kontorrengøring – uanset om det er én gang om ugen, to gange om måneden eller mindre. Kontakt os for at høre mere om vores kontorrengøring og erhvervsrengøring i København eller få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

 

Service City tilbyder også privatrengøring og flytterengøring.