Flytterengøring i København

Skal du flytte ud af din lejlighed eller dit hus? Så slip for rengøringen ved at lade os klare det for dig. I Service City tilbyder vi flytterengøring i København og Storkøbenhavn. Det vil sige en grundig rengøring af din bolig, som gør den klar til indflytning/overdragelse til nye ejere, så du får dit depositum tilbage.

Ingen ”synsgaranti” når det er lejebolig.
Desværre oplever vi jævnligt boligselskaber, der underkender vores flytterengøring, og som, efter at vi har gjort rent i et privat hjem, hyrer deres ”eget” firma til at gøre rent efterfølgende.
Det betyder, at du som kunde både skal betale til os og boligselskabet.
Derfor har vi ikke nogen mulighed for at give ”synsgaranti”. Vi kan altså ikke garantere, at boligselskabet ”godkender” vores flytterengøring – desværre.

Som kunde betaler du for den tid, der reelt bliver brugt. Vi tilbyder et ca. antal timer ifølge aftale med dig. Flytterengøringen kan for eksempel indeholde: rengøring af skabe, køleskab, ovn osv.

Vores teams arbejder oftest i hold á to personer, så hvis de er 2 timer i dit hjem, vil du betale for 4 timer i alt. Vi tager 320 kr. pr. time pr. person. (Ved brug af servicefradraget opnås en besparelse på ca. 27%)

Service City hjælper også med kontorrengøring og rengøringshjælp til private.

Derudover tilbyder vi også en samlet flyttepakke, hvor vi står for hele din flytning – inklusive maling, gulvslibning og mere.

Online tilbud